Pjesma za TREN...

Dobrodošli na moj blog

09.01.2017.

Ti si ta

Srce hoće tebe i nakon svega, jer ja za ljubav sve radim. Ja kad nekoga volim dao bi mu sve da bude sretan. Takav sam i ne dam srce svakom vjeruj mi. Samo me nemoj povrijediti. Iskren sam i moja riječ vrijedi. Samo trebaš reći šta ti želiš i ja ću biti za tebe tu. Odrekao bi se svega za tebe. Jer ova tjeskoba je istina. Ja znam koliko vrijedim al ti si me podigla iz pepela i tebi to dugujem. Ja cijenim to i zato sam išao s tobom do kraja. Lice mi je kamen i misliš da hodaš pored kamena. Mislila si da mi nije stalo. A što ovoliko patim za tobom budalo. Da mi nije stalo okrenuo bi se. Već je mjesec a ja tvrdoglav. "Sreća je slijepa ona prati samo tvrdoglavije." i Ti si ta osoba u onoj poruci kad si me pitala. Budalo ne daj da nam ovo uzmu. Kupila si me samo jednim gestom koji mi je falio svih ovih godina. I zato ne odustajem.. Kad mi je stalo borim se ko lav. Znam i tvoju pjesmu "čekala je jedna žena". Vidiš da te volim budalo ponosna. Sruši taj zid ponosa i uhrli u naš život. "ja bi za tebe bio sunce" "samo ludak kao ja."

09.01.2017.

I to si ti iz starog posta davno napisanog.

Tvrda je kora od kruha što tjera nas na dalek put, al' osmijeh od uha do uha, uz tebe bih mogao svud... Kroz san sam vidio dan, taj dan, kroz san ja čuo sam glas... Hodao ja sam na žici,na žici od lahkoga sna, skrivao srce u pticii i tebe sam tražio ja... Kroz san sam vidio dan, taj dan, kroz san ja čuo sam glas... Sve dobro u ljudima ti donosiš to, u meni, u drugima pobjedjujes zlo... Zlatne poluge sve sunce prosulo je tvome srcu da pozlati me... Sve se može i zna, srce snagu ti da kada blagoslov dobiješ ti ljubav sve pozlati... Na tvome toplome dlanu ja spustio sam glavu ko' da je cvijet, jer nisam te pustio samu, jer dječijm očima si gledala svijet... Kroz san sam vidio dan, taj dan, kroz san ja čuo sam glas... Sve dobro u ljudima ti donosiš to, u meni, u drugima pobjedjuješ zlo... Zlatne poluge sve sunce prosulo je tvome srcu da pozlati me... Sve se može i zna, srce snagu ti da kada blagoslov dobiješ ti... Zime promrzle me,al' sam borio se da ti ugledam sijaj kada dotakne me ljubav pozlati sve, ljubav pozlati sve.

09.01.2017.

Ufffff

Sjetim se filma u kojem ga pita što ste prekinuli. Kaže nije me zvala a nisam ni ja nju. Odustao sam onda. Ovaj mu kaže glupane radi jedne slušalice će te koštati veza do koje ti je stalo. To je fakat istina. Izgubio sam tako dosta cura radi ponosa i nekog inata. I zato sam zvao i bio naporan, jer nisam tjerao inat. Al ti si sve blokirala i Nemogu ti i tu ništa. I sad moram na posao a ne ide mi se.... Podocnjaci i suviše veliki..

09.01.2017.

Nesanica

Boli i djaba.. Skrati me muka.. Nemogu spavati, Slabo i jedem . Ko grana sam. Sušim se.

Pjesma za TREN...
<< 01/2017 >>
nedponutosricetpetsub
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
293031